Villa Amore

"vol liefde genieten van de landelijke omgeving "

In Droomeind Villa Amore viert de liefde hooggetij. Liefdevol, met een vleugje roze zorgt ervoor dat je jezelf al snel thuis voelt in deze heerlijke vakantiewoning. 

Dit is een vakantieverblijf met 2 slaapkamers. In totaal kunnen hier 4 personen blijven slapen. De villa is eventueel ook geschikt voor 5 personen. De bank in de woonkamer kan uitgetrokken worden tot een bed voor een kind. Huisdieren zijn toegestaan in deze vakantieaccommodatie in Alphen. 

We kunnen tegenwoordig bijna niet meer zonder WiFi of Netflix tijdens de vakantie. Vakantiehuisje “Droomeind Villa Amore” beschikt daarom uiteraard over WiFi & Netflix waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt. Er is ook een keuken waar je elke dag een ontbijtje, lunch of diner kunt klaarmaken. Je kunt gebruik maken van de magnetron en vaatwasser. 

De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er is 1 set badlinnen (grote + kleine handdoek) aanwezig voor uw verblijf. Op aanvraag en tegen betaling kan dit ter plaatse ververst worden.

Boeken en beschikbaarheid

Voor het boeken van dit vakantiehuis kun je terecht op de website Villa for You. Hieronder vind je de link waarmee je rechtstreeks op de goede pagina terecht komt. Hier kun je ook de beschikbaarheid terug vinden.